•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Onze geschiedenis

PortMatch BV is een bedrijf dat Transport/verzending (logistiek) en geregistreerd in Nederland op 5 augustus 2014. Hij legde de fundamenten voor een enorm succesverhaal. Aan de ene kant portretteert hij de veranderende wereldzaken van de afgelopen jaren. Aan de andere kant, ook vertegenwoordigt de dynamische veranderingen van de logistiekindustrie in het tijdperk van globalisering en snelle technologische vooruitgang.

Jarenlange ervaring in het succesvol omgaan met goederen verzonden door zeecontainers, met de steeds veranderende zakelijke omgeving, en de mogelijkheid te boren van de middelen van een kantoor van Nederland — met inbegrip van de makelaardij, het land transport en in-house verzekering — als evenals de faciliteiten van het magazijn van een bedrijf in Rotterdam, en anderen, maken ons zeer concurrerende wanneer het gaat om het verzenden van goederen over zee. We zijn klaar om oplossingen te bieden voor een van de wensen van onze klanten, met inbegrip van deur tot deur diensten.

In het huidige klimaat het belangrijker is dan ooit om 100% zeker dat onze businesspartners hier in de toekomst zullen, zij het korte of lange termijn. PortMatch BV is al meer dan 9 jaar hetzelfde bedrijf. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat het blijft hetzelfde voor ten minste nog eens 9-50 jaar om te komen.

PortMatch BV heeft tal van nieuwe vrachtlocaties voor internationale logistiek in China, Nederland en de UAE gevestigd. Daarnaast hebben we netwerken van partners in de Europese, Amerikaanse en Afrikaanse continenten, die de verbetering van ons logistieke bedrijf versterken.

Hogere kwaliteit service door het optimaliseren van vervoersroutes, transportmiddelen en kostenvermindering Sterke, geoptimaliseerde supply chain infrastructuur die een concurrentievoordeel voor ons bedrijf zal betekenen Synchronized demand and supply, die gemakkelijker en nauwkeuriger voorspellingen van onze klanten mogelijk maakt

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?