•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Luchtvracht

PortMatch BV werken een scala aan op maat gesneden diensten van de luchtvracht wereldwijd, voor invoer, uitvoer of driehoek ("crosstrade"). Met deze services kunt u bezorgen sneller op de markt en de optimale balans tussen kosten en doorvoer tijd. PortMatch BV heeft capaciteit overeenkomsten met alle grote vervoerders.

uitdrukken

uitdrukken diensten zijn volledig aangepast en gebruiken zowel 'Must Ride' als 'Hand Carry' oplossingen, afhankelijk van de kritische aard van de levering. Deze nooddiensten kunnen een premie dragen, maar zijn soms noodzakelijk wanneer u het absoluut niet kan veroorloven.

Premie economie

Gebaseerd op een 'volgende vlucht uit' principe biedt flexibiliteit om te kiezen van een lijndienst die past bij uw behoefte. Selecteer de vlucht die u gebruiken, willen zou zoals u zou doen als u waren te reizen! Deze diensten vaak dragen een lichte premie maar bieden van grote waarde voor uw geld.

Standaard Economie

Op basis van de diensten van de consolidatie van de standaard geplande luchtvracht naar en van de meeste gebieden van de wereld, meestal twee keer per week bieden vertrek van alle grote gateways. Economie-services kunt u vooruit plannen en voordeel van de best beschikbare prijs.

Overzicht van de diensten van de luchtvracht

PortMatch BV biedt de diensten van de luchtvracht door haar wereldwijde netwerk van kantoren. De meeste van onze volume wordt gerouteerd via strategische partners.

Luchtvracht kan de totale logistieke kosten voor dringende of tijdskritische logistieke uitdagingen verminderen.

Door het combineren van de snelheid van de lucht met de kostenbesparingen van andere modi, gesteund door de soepele en efficiënte douane- en administratieve procedures.

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?