•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Project logistiek

Onze lokale Project Cargo deskundigen zijn aanwezig in belangrijke centra over de hele wereld en in regionale Competence Centers en onze voetafdruk office in opkomende markten is ongeëvenaard onder wereldwijde logistiekbedrijven. Onze toegewijde wereldwijde lading projectteams plannen en coördineren van de hele logistiek - ongeacht of het gaat om een fabriek in Brazilië, een scheepsbouw fabriek in Zuid-Korea, een site van de mijnbouw in Afrika, of booreiland in de Noordzee levert.


Bewezen track record

Wij hanteren Project Cargo regelmatig in de olie-, gas-, bouw-, energie-, maritieme-, mijnbouw- en zware machinesindustrie, die ook motoren voor zee- en kustgebruik en eindapparatuur omvat. Wij hebben de mogelijkheid om uw complexe transportlogistiek te verwerken, of het nu vracht wordt verzonden als Bulk (BB), Heavy Lift (HL) van breken uit Gauge (OOG).

HSE & Compliance

Binnen PortMatch BV nemen we een consistente en systematische aanpak naar gezondheid & veiligheidsbeheer binnen onze operaties, waardoor klanten het vertrouwen om te kiezen van onze diensten. PortMatch BV heeft een gevestigde wereldwijde gezondheid & Team, bestaande uit regionale vertegenwoordiging met rechtstreekse verantwoording aan de regionale en mondiale Leadership Teams. Dit biedt tijdige en effectieve rapportage en beheer steun voor HSE initiatieven. PortMatch BV is ISO 9001-2008 gecertificeerd (certificering # C0097547-IS2).

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?