•  

  +3(110)-340-04-38

 •  

  info@port-match.nl

Houston Terminal

Het bedrijf exploiteert een wereldklasse, 10 miljoen vaten opslag terminal in Houston, en is een van de belangrijke leverancier van olie-opslag in Houston. PortMatch BVmiddelen zijn strategisch gelegen op een 200-acre voetafdruk op het breedste punt van het Houston Ship-kanaal, een van de grootste handel centra voor de resterende olie en ruwe olie in de wereld. Het bedrijf slaat, combineert vervoert en resterende en ruwe olie via pijpleidingen, barge, spoor, vrachtwagen en schip voor grote oliemaatschappijen, raffinaderijen, roet fabrikanten, internationale handel bedrijven en leveranciers van de bunker. PortMatch BV grootte, strategische ligging, divers klantenbestand en uitgebreide transportinfrastructuur maken het meest aantrekkelijk en vloeibare handelsplatform voor residuele stookolie.


Opslagtanks

 • Over 13.8MMBbls van de bestaande opslagcapaciteit
 • – 76% resterende brandstof en 23% ruwe olie
 • Meer dan 100 tanks variërend in grootte van 10-400MBbls

 • Schip Docks

 • Vier diepwater schip dokken
 • Dok infrastructuur staat voor laden/lossen Suezmax vrachtschepen
 • PortMatch BVterminal heeft momenteel de mogelijkheid van het laden van tankers met residuele stookolie op de tarieven van maximaal 40.000 vaten per uur. De bestaande dokken hebben concepten tot 45-voet en is geschikt voor schepen tot Suezmax formaat met 165-voet balken. PortMatch BV zes huidige barge dokken kunnen tegelijk verwerken 19 Aken met 12 - tot 14-voet concepten, elke.


  Engagement voor kwaliteit

  PortMatch BV is toegewijd om efficiënt superieure terminal diensten ter verbetering van de bodemlijn voor haar klanten. Ideaal gelegen aan de oostelijke rand van het Houston Ship-kanaal, zijn de dokken en de tanks van het bedrijf strategisch gelegen om te minimaliseren van de reistijd van de Golf van Mexico, vergemakkelijking van haar vermogen om te leveren superieure kwaliteitsdiensten aan haar klanten.

  PortMatch BVsprojecten voortdurende expansie zal gemak, veiligheid en efficiëntie verhogen terwijl het minimaliseren van eventuele vertragingen. Van het bedrijf recente ontvangst van 120 miljoen dollar in obligaties van de orkaan Ike uit de staat Texas verder zorgt voor haar vermogen om verder uit te breiden en verder van de infrastructuur, de opslag en de overvloeimodus mogelijkheden.

  Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?