•  

  +3(110)-340-04-38

 •  

  info@port-match.nl

Beheersysteem

Ter bescherming van het milieu, onze troeven en onze mensen, wij opgericht en onderhouden van een uitgebreid beheer-systeem. Dit systeem voldoet aan de erkende internationale normen:

 • ISO 9001
 • ISO 14001
 • OHSAS 18001
 • ISO 55001

 • Ons managementsysteem zorgt ervoor dat we voldoen aan alle juridische, regelgevende en andere vereisten die voor ons en onze activiteiten gelden. Wij nemen dit zeer serieus. Dus om volledige en correcte naleving, worden regelmatige inspecties en tours van onze lokalen uitgevoerd door externe accountants en regelgevende ambtenaren, maar ook door onze eigen medewerkers.

  De normen die wij aan

  ISO 9001 biedt een model voor een kwaliteitszorgsysteem dat gericht op de effectiviteit van de processen in een bedrijf is aan het gewenste resultaat wordt bekomen. De standaard bevordert de goedkeuring van de aanpak van een proces nadruk op de eisen, toegevoegde waarde, proces prestaties en doeltreffendheid, en continue verbetering via objectieve metingen.

  ISO 14001 is de meest erkende internationale norm voor milieubeheersystemen. Het biedt een raamwerk waarmee een organisatie milieuprestaties verbetering in overeenstemming met haar verplichtingen milieubeleid leveren kan.

  OHSAS 18001 is een internationaal geaccepteerde standaard voor OH& S managementsystemen. Het geldt voor elk type organisatie – groot of klein – binnen elke bedrijfsleven. Het biedt een raamwerk op basis van de gevestigde managementprincipes van Plan-Do-Check-Act. Het vereist de organisatie te identificeren van de gevaren en beoordelen van de gezondheids- en beroepsrisico verband met zijn activiteiten en diensten, bepalen de nodige controles en aan duidelijke doelstellingen en doelstellingen te verbeteren de prestaties van haar OH & S.

  ISO 55001 specificeert vereisten voor een asset management systeem binnen de context van de organisatie en kan toegepast worden op alle soorten activa en door alle soorten en maten van organisaties.

  Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?