•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Zeevracht

FCL en LCL diensten wereldwijd, exploiteren PortMatch BV of voor importeren, exporteren of driehoek ("crosstrade"). Zeevracht biedt de optimale prijs en wanneer geplande correct vermijdt enkele noodzaak voor magazijnbeheer, vermindering van de voorraad. PortMatch BV heeft capaciteit afspraken met alle grote luchtvaartmaatschappijen.

FCL diensten

FCL (Full Container Load) diensten zijn oneindig flexibel en kunnen worden afgestemd op uw individuele behoefte voor het aanbieden van de beste keuze van apparatuur beschikbaarheid, capaciteit, transittijd en waarde. Via ons wereldwijde netwerk beschermt PortMatch BV ruimte in alle nodige markten waarborgen van continuïteit en capaciteit 'Hoogseizoen' periodes.

LCL-diensten

LCL ('minder dan een Container Load') diensten zijn in het algemeen vastgesteld schema consolidaties met uitdrukkelijke vervoerders waarmee snelheid, veiligheid en consistentie. PortMatch BV laden meerdere LCL zendingen in per consolidatie containers verplaatsen rechtstreeks tussen PortMatch BV partners.

SEA/AIR Services

Lading begint zijn reis container als een zending van de Oceaan voor de eerste sector van de 'short-sea'. Bij aankomst op het punt van de overlading [of 'cross-docken'] de lading wordt gelost en blijft zijn reis als een lucht lading verzending. Dit levert een goed alternatief in tijden wanneer de ruimte is op een premie, met name uit Azië.

Kern Carrier programma

Lange termijn relaties met vervoerders die verantwoordelijk is voor de meerderheid van onze wereldwijde oceaan volume betekent dat we voor de beschikbaarheid van ruimte en apparatuur zorgen kunnen. Wij werken met vervoerders wier eigen groeiambities worden uitgelijnd met de onze. We actief beheer contracten en serviceniveaus te garanderen onze klanten krijgen de best mogelijke, betrouwbare service, tegen concurrerende tarieven, ondersteund door onze route management, prognoses, toewijzing en boeking van gespecialiseerde teams en systemen.

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?