•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Wegvervoer

Vracht expeditiebedrijf "PortMatch BV" biedt weg transportationacross Nederland en in het buitenland vergezeld gaat van een volledig pakket van documenten. U kunt bestellen dat een "deur-tot-deur" vervoer van vracht over Netherlands.Our team zal behandelen alle zaken met betrekking tot vervoer van de lading en voorbereiding van documenten.

Binnen Neele-Vat Logistics hebben we jarenlange ervaring in het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze mensen werken hier dagelijks. Dit kan wij uw zending ADR vervoer. Afhankelijk van de bestemming, zijn bepaalde un-nummers en ADR-klassen uitgesloten. Voor alle bestemmingen, vervoer van ADR klasse 1 (explosieven), is 6.2 (infectueus) en 7 (radioactief) altijd uitgesloten. Zie onze ADR-pagina voor meer informatie.


Inter-modal

Het gebruik van intermodaal vervoer speelt een belangrijke rol in de wereld van het Europese vervoer. Sinds 1973 beschikt Neele-Vat Logistiek over ervaring met intermodaal vervoer. Dankzij onze sterke netwerk, zijn als geen ander wij kunnen uw ladingen vervoeren waar en wanneer u wilt. Op dit moment vervoer 220 railloaders van Neele-Vat Logistiek per spoor.

Eigen vrachtvervoer over heel Nederland

Een van de belangrijkste QR activiteit vervoersgebieden is verzending van de container in heel Nederland. Ons bedrijf is eigenaar van een vloot van moderne nummers met de gebieden van de universele container voor alle soorten bevracht.

Vervoer Van Grote Lading

Vervoer van overmaatse lading is een ingewikkelde procedure die speciale vaardigheden en een hoge mate van verantwoordelijkheid vereist. Hoe meer samengestelde de bouw, de rarerspecial-machines is vereist voor itstransportation. En hoe moeilijker het is om een transport vergunning.

Vervoer en logistiek operator "PortMatch BV" biedt een volledige waaier van diensten met betrekking tot het transport van bovenmaatse goederen. Wij vervoeren van alle soorten overmaatse lading, met inbegrip van speciale apparatuur, composietconstructies, bouwmaterialen, industriële gereedschappen, yachtsandautoboats.

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?