•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Veiligheidsnormen

Veiligheid is sleutel in ons bedrijf, zodat we alles doen om de veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en het milieu te waarborgen. Als de Service Terminal Rotterdam biedt diensten in verband met de verwerking van olie en chemicaliën, zijn we een zogenaamde "grote gevaar onderneming". Daarom moeten wij voldoen aan de Europese SEVESO III-richtlijn. Deze richtlijn strekt tot voorkoming en beheersing van grote industriële ongevallen met gevaarlijke goederen.

In Nederland wordt de Seveso III richtlijn vastgelegd in de BRZO: Besluit Risico Zware Ongevallen. STR's preventiebeleid voldoet aan de BRZO'15 richtlijn. Voor meer informatie over hoe we grote risico's voorkomen.


Internationaal Schip- en Havenfaciliteit Beveiligingscode

Omdat de Service Terminal Rotterdam heeft een directe verbinding met de haven van Rotterdam, we hebben voldaan aan de ISPS-code: de internationale scheeps- en havenactiviteiten faciliteit beveiligingscode. Dit is een set van veiligheidsmaatregelen voor schepen en havenfaciliteiten wereldwijd toegepast ter verbetering van de maritieme beveiliging.

STR is ISPS gecertificeerd. Dat betekent dat we hebben:

In de afgelopen maanden, die wij bewust van verschillende incidenten van fraude in de naam van STR. derde geworden heb partijen onrechtmatig beweerde juridische / commercieel vertegenwoordigers van de STR en aangeboden opslagcapaciteit op onze terminal.

  • Uitgevoerd en onderhouden van een risico-analyse
  • Voorbereid en uitgevoerd een veiligheidsplan
  • Benoemd tot een havenfaciliteit veiligheid officer (PFSO) om het veiligheidsplan in werking
  • Professionele poortbeveiliging, met inbegrip van een identiteitscontrole bij de ingang van de terminal
  • Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?