•  

  +3(110)-340-04-38

 •  

  info@port-match.nl

Singapore Terminal

De opslag van PortMatch BV bevindt zich op Jurong Island, het petrochemische knooppunt van Singapore, 's werelds grootste bunkerhaven op volume. Jurong Island biedt onderdak aan meer dan 94 vooraanstaande petroleum-, petrochemische, gespecialiseerde chemische en tankterminalbedrijven, en biedt een volledig spectrum van geïntegreerde logistieke en supply chain-ondersteuningsdiensten. De strategische locatie van de Terminal op het zuidwestelijke kwadrant van Singapore zorgt voor soepele mariene verkeersbewegingen voor tankschepen die de Terminal aandoen, variërend van Very Large Crude Carriers (VLCC) tot kleine bunkerbakken. De Terminal is geschikt voor de opslag-, behandelings- en mengvereisten van nationale oliemaatschappijen, oliemaatschappijen, handelaren en bunkerbedrijven en is ontworpen voor ontlading en laden met meerdere ligplaatsen om de doorvoercapaciteit voor zijn klanten te maximaliseren. Horizon Singapore Terminals Private Limited is een integraal onderdeel van het wereldwijde prijsmechanisme voor ruwe en geraffineerde aardolieproducten in de regio.


Diensten op onze locaties:

 • Het opslaan van vloeibare bulkproducten, waaronder: geraffineerde aardolieproducten zoals stookolie, nafta, benzine, gasolie, jet A1, kerosine, MTBE, cuttermassa, mengvoorraad, chemicaliën, eetbare olie en lpg.
 • Drumfaciliteiten
 • Laden van tankwagens, Iso-tanks en diepladers
 • Containervulling en palletisering
 • Drums opslaan
 • Mengen van verschillende producten

 • De terminal is in hoge mate geautomatiseerd om een snelle turnaround te bieden voor tanker- en binnenvaartoperaties. Het is ook uitgerust met een laboratorium, dat de SINGLAS-accreditatie (Singapore Laboratory Accreditation Scheme) heeft en in staat is om 24 uur per dag een volledig assortiment Quality Assurance-tests uit te voeren.

  Doorlopende uitbreidingsprojecten van PortMatch BV zullen het gemak, de veiligheid en de efficiëntie vergroten en vertragingen minimaliseren. De recente ontvangst door de onderneming van $ 120 miljoen aan orkaan Ike-obligaties van de staat Texas zorgt verder voor de mogelijkheid om verder te groeien en zijn infrastructuur, opslag en combinatiemogelijkheden te verbeteren..

  Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?