•  

    +3(110)-340-04-38

  •  

    info@port-match.nl

Duurzaamheid

Onze inzet voor duurzaamheid toont hoe we zijn van plan voor groei met de zorg en de due diligence die nodig zijn om succes op lange termijn. Dit doen we door te streven naar de tenuitvoerlegging van onze hoge normen en waarden consequent in veranderen en diverse markten. Onze klanten, werknemers en consumenten verwachten verantwoord ondernemen gedrag bij elke stap van de supply chain. PortMatch BV beschouwt de hoger genoemde benadering als een bron van concurrentievoordeel.

De basis van onze strategie voor duurzame ontwikkeling is een partnerschap met onze vele stakeholders: onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers en onze lokale gemeenschappen. Door samen met anderen, kunnen we meer invloed. Bijvoorbeeld, als onderdeel van ons bedrijf, we zijn een lid van de UN Global Compact leiden groep en samenwerken met andere business units en de bedrijven te delen van beste praktijken die leiden van gedrag op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anti-corruptie. In het Economisch Wereldforum van partnerschap tegen corruptie initiatief (PACI), werken wij met de industrie peers ter bevordering van verantwoordelijke bedrijfsvoering.

Wij werken aan het verminderen van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu door middel van een verantwoord gebruik van de hulpbronnen in onze kantoren en magazijnen. Ook bevorderen wij beste praktijken in koolstof reductie met onze klanten, leveranciers en partners. In de schone vracht Working Group helpen wij nauwkeurige industriestandaarden voor het meten van de koolstofvoetafdruk van onze klanten internationaal aanbod keten. PortMatch BV ontwikkelt praktische oplossingen waarmee onze klanten tegelijkertijd verwijderen afvalstoffen, verminderen van kosten en minimaliseren van de milieu-effecten in hun toevoerketens.

PortMatch BV heeft ook een aantal maatschappelijk verantwoord ondernemen activiteiten waarvan wij denken dat zijn niet alleen een voorwaarde voor een corporate citizen te worden, maar ook kansen om deel te nemen van onze werknemers en gemeenschappen te presenteren. Onze activiteiten omvatten diensten in Logistics Emergency Teams Rampenhulp, vrijwilligerswerk en fondsenwerving voor de Gemeenschap gerichte initiatieven.

Geïnteresseerd met deze service. Wilt u met ons samenwerken voor uw volgende logistiekdiensten?